stirifirme.ro tranzactia anului hipermarketul cora dispare din romania preluat de carrefour

Tranzacția Anului: Hipermarketul Cora Dispare din România, Preluat de Carrefour

Una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața hipermarketurilor din România a început să se producă. Hipermarketul Cora, un nume bine cunoscut în retailul românesc, a fost cumpărat de Carrefour, marcând o schimbare semnificativă în peisajul comercial al țării.

Detalii ale Tranzacției

  • Preluarea Cora de către Carrefour: Carrefour a finalizat tranzacția cu Grupul Louis Delhaize, preluând toate activitățile brandului Cora din România.
  • Includerea Hipermarketurilor și Magazinelor de Proximitate: Tranzacția include 10 hipermarketuri și 9 magazine de proximitate, precum și peste 2000 de lucrători ai Cora.

Procesul de Rebranding

  • Transformarea Magazinelor: Hipermarketurile și magazinele de proximitate Cora vor intra într-un proces treptat de rebranding, care urmează să fie finalizat la sfârșitul anului 2024.
  • Campania „Cora devine Carrefour”: Va începe la finalul anului 2023, familiarizând consumatorii cu noile beneficii.

Impactul asupra Pieței și Consumatorilor

  • Experiența de Cumpărături: Experiența clienților Cora va evolua treptat către universul Carrefour, cu produse și furnizori consacrați, produse locale și standarde de calitate Carrefour.
  • Continuitatea Serviciilor: Hipermarketurile vor rămâne deschise pe parcursul procesului de rebranding, iar magazinele de proximitate vor fi închise temporar pentru adaptare.

Concluzie

Preluarea Cora de către Carrefour reprezintă o etapă importantă în evoluția pieței de retail din România. Această tranzacție nu doar că schimbă peisajul comercial, dar oferă și noi oportunități pentru consumatori de a accesa o gamă mai largă de produse și servicii sub brandul Carrefour.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Servicii de administrare imobile eficiente și profesioniste. Gestionăm imobilele tale cu maximă responsabilitate!

Află Mai Multe