Promovam firme Abonament de la 500 lei/lunar !
acar auto ploiesti
acar auto ploiesti

Tractari Auto Ploiesti

Acar Auto oferă cele mai bune servicii de remorcare în circumstanțe dificile. Cu sediul în Ploiesti Prahova, Acar Auto are scopul de a oferi consumatorilor remorcare rapidă și eficientă. Devotamentul față de clienții Acar Auto este prioritatea lor principală. Serviciile Acar Auto constau în asistență rutieră și ajutor în depanare.

Cu sediul în Ploiesti Prahova, Acar Auto oferă asistență rutieră și ajutor în depanare. Este esențial să aveți acest tip de serviciu la o distanță de telefon. Indiferent de situatie, fie ca este ora de varf vineri sau duminica la 4 dimineata, ei pun mereu nevoile clientului lor pe primul loc. Asistența lor de urgență 24 de ore pe camionul de remorcare îi evaluează pe Acar Auto în mod constant drept compania numărul unu în servicii de tractari auto Ploiesti Prahova.

Serviciile Acar Auto sunt disponibile pentru mai multe vehicule, inclusiv mașini, camioane, motociclete, camionete, SUV-uri și chiar vehicule de construcții. Ei oferă cele mai bune servicii de remorcare în Ploiesti Prahova , oferind în același timp un preț competitiv clienților lor. Acar Auto are un sentiment de comunitate; lucrează cu și pentru vecinii lor.

Cele mai multe dintre apelurile lor sunt cereri de urgență, ceea ce îi face experți în asistență rapidă și salvare în siguranță. Iată câteva dintre serviciile pe care le oferă.

Șoferii lor sunt complet echipați pentru asistență rutieră. Sunt conștienți de pericolele de a rămâne blocați pe o autostradă. Deoarece nu se așteaptă o avarie, ei știu că trebuie să fii dus într-un loc sigur pentru a evita accidentele, mai ales noaptea. Acar Auto folosește echipamentul adecvat pentru a avertiza traficul care se apropie de avarie.

Siguranța dumneavoastră este preocuparea lor numărul unu.

Indiferent dacă aveți nevoie de service pentru anvelope deflate sau că rămâneți fără benzină în mijlocul nimicului, Acar Auto este gata pentru apelul dvs. telefonic.

Serviciu de inlocuire baterie

Dacă mașina nu pornește, cel mai probabil se datorează defecțiunii bateriei. Spre deosebire de alte companii de remorcare, această companie nu vă duce mașina la un magazin. În schimb, îți aduc o baterie nouă și o instalează chiar acolo. Astfel, puteți continua rapid ziua.

Serviciu fără combustibil

Camioanele lor sunt întotdeauna echipate cu benzină și motorină pentru a oferi servicii fără combustibil în cazul în care vehiculul dvs. s-a epuizat și trebuie să ajungeți la destinație, dar nu puteți ajunge la o benzinărie din apropiere.

Asistență pentru depanare

Este obișnuit ca oamenii să pună o anvelopă cel puțin o dată în viață. Este o bătaie de cap incomod, care necesită timp. Din fericire, echipa Acar Auto oferă servicii complete de înlocuire și schimbare a anvelopelor 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Dacă există o mașină abandonată în sediul dumneavoastră, ei se pot ocupa de ea. Îndepărtează mașinile parcate ilegal din fața casei sau a afacerii tale.

Nu știi niciodată când îți va strica mașina; este de obicei la momentul cel mai incomod. Echipa Acar Auto te ascultă. După pregătirea adecvată, șoferii lor sunt pe deplin capabili să vă asiste cu reparații minore. Dacă nu este nevoie ca mașina dvs. să meargă la un magazin, ei se vor ocupa de ea.

Prioritatea numărul unu a Acar Auto și partea principală a concentrării lor sunt clienții lor. Dacă sunteți în căutarea asistenței rutiere, nu căutați mai departe: vizitați site-ul web Acar Auto. ( https://www.acarauto.ro/ ).

  • Dispecerat 24/7 Acar Auto
  • E-mail:  office@acarauto.ro
  • Telefon: 0722 141 081

Despre Acar Auto

Acar Auto oferă cele mai bune servicii de remorcare în circumstanțe dificile. Cu sediul în Ploiesti Prahova, Acar Auto are scopul de a oferi consumatorilor remorcare rapidă și eficientă. Devotamentul față de clienții lor este prioritatea lor principală. Serviciile lor constau în asistență rutieră și ajutor în depanare.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 5143

Niciun vot până acum, evaluează pagina !