Screenshot 2023 04 21 at 00 18 38 Real Tehnic Consult este o companie din Bucuresti specializata in servicii de intocmire carte tehnica a constructiei avif AVIF Image 2000 × 1333 pixels — Scaled 69
Screenshot 2023 04 21 at 00 18 38 Real Tehnic Consult este o companie din Bucuresti specializata in servicii de intocmire carte tehnica a constructiei avif AVIF Image 2000 × 1333 pixels — Scaled 69

Real Tehnic Consult este o companie din București, specializată în servicii de intocmire carte tehnică a construcției

Real Tehnic Consult este o companie din București, specializată în servicii de intocmire carte tehnică a construcției. Compania oferă o gamă largă de servicii, inclusiv consultanță tehnică și juridică, asistență în ceea ce privește procedurile de licitații și autorizațiile necesare pentru construcții, precum și servicii de întocmire a documentațiilor tehnice necesare pentru proiectele de construcții.

Întocmirea cărții tehnice a construcției este un proces complex și important, care implică un set de documente necesare pentru a obține autorizațiile și a finaliza un proiect de construcție. Real Tehnic Consult oferă servicii complete și personalizate de întocmire a cărții tehnice a construcției, asigurându-se că toate documentațiile necesare sunt în conformitate cu standardele și reglementările relevante.

Echipa de specialiști de la Real Tehnic Consult lucrează cu clienții pentru a înțelege nevoile lor specifice și pentru a le oferi soluții personalizate și eficiente. Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță tehnică și juridică, ajutând clienții să se asigure că proiectele lor sunt conforme cu toate reglementările și standardele relevante.

În plus, Real Tehnic Consult oferă asistență pentru procedurile de licitații și autorizații necesare pentru construcții, ajutând clienții să obțină toate documentele necesare într-un mod eficient și fără probleme. Compania are experiență în lucrul cu autoritățile locale și reglementările din București și Ilfov, ceea ce le permite să ofere servicii rapide și flexibile, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Clienții Real Tehnic Consult beneficiază de costuri competitive și de servicii de calitate înaltă, iar compania are o reputație excelentă în domeniul său. Echipa lor de specialiști cu experiență se asigură că fiecare proiect este finalizat în conformitate cu cele mai bune practici și standarde.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Real Tehnic Consult, puteți accesa site-ul lor web la www.documentatie-licitatii.ro sau puteți contacta compania prin telefon la 0728 239 088 sau prin e-mail la contact@documentatie-licitatii.ro. Ei vor fi bucuroși să vă ofere o consultație gratuită și să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe proiectul dvs. de construcție în mod eficient și fără probleme.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Administrare site eficientă, asigură-ți funcționarea optimă a site-ului tău, beneficiază de servicii de administrare site!

Vezi Ofertele