stirifirme.ro perchezitii in capitala grupare specializata in vanzarea de haine si parfumuri contrafacute

Percheziții în Capitală: Grupare Specializată în Vânzarea de Haine și Parfumuri Contrafăcute

Gruparea ar fi comercializat produsele contrafăcute prin intermediul unor conturi create pe rețelele de socializare și o aplicație de mesagerie. Potențialii clienți erau îndrumați să contacteze vânzătorul în privat pentru detalii despre produse, care purtau însemnele unor mărci consacrate, dar nu aveau o descriere sau un preț de vânzare afișat public.

Rezultatele Perchezițiilor

În urma percheziției domiciliare, au fost identificate 690 de produse de îmbrăcăminte și parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute. De asemenea, au fost găsite AWB-uri aferente livrărilor efectuate printr-o firmă de curierat, laptopuri, precum și 600 de euro și 40.920 de lei.

Măsuri Luate de Autorități

Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Concluzie

Această operațiune subliniază eforturile continue ale autorităților de a combate comerțul ilegal cu produse contrafăcute, care afectează atât economia, cât și drepturile consumatorilor. Este esențial ca publicul să fie conștient de riscurile asociate achiziționării de produse contrafăcute și să sprijine eforturile de combatere a acestui fenomen.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Cele mai bune oferte la telefoane, electrocasnice și electronice! Reduceri masive de până la 50%! Comandă acum pe eMAG!

Vezi Ofertele Emag