stirifirme.ro ministerul finantelor din romania lanseaza campanie de informare pentru factura electronica obligatorie din 2024

Ministerul Finanțelor din România Lansează Campanie de Informare pentru Factura Electronică Obligatorie din 2024

Ministerul Finanțelor din România a anunțat lansarea unei campanii de informare privind introducerea obligativității facturii electronice pentru toate firmele, începând cu 1 ianuarie 2024. Campania de informare va începe pe 30 decembrie 2023, cu doar două zile înainte de intrarea în vigoare a noii reglementări.

Detalii despre Campania de Informare

  • Data de Începere: Campania va începe pe 30 decembrie 2023.
  • Conferință de Presă: Va fi susținută o conferință de presă de către ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.
  • Rolul Mass-Media: Purtătorul de cuvânt al guvernului a cerut sprijinul presei în această campanie.

Contextul Implementării Facturii Electronice

  • Securitate Cibernetică: Procesul de implementare a facturii electronice este în faze finale de verificare din punct de vedere al securității cibernetice.
  • Obligativitate: Facturarea electronică devine obligatorie pentru toate firmele din România începând cu 1 ianuarie 2024.

Reacții și Comentarii

  • Reacții Mixte: Anunțul a stârnit reacții mixte în rândul publicului, cu unii comentatori exprimându-și scepticismul cu privire la eficiența și timpul scurt de implementare.

Concluzie

Lansarea acestei campanii de informare este un pas important în pregătirea companiilor pentru tranziția către facturarea electronică. Cu toate acestea, momentul ales pentru lansarea campaniei, cu doar două zile înainte de aplicarea obligativității, ridică întrebări cu privire la eficacitatea și impactul acesteia.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Reclama ta aici! Promovează-ți afacerea și atinge noi clienți. Contactează-ne pentru detalii despre publicitate!

Contactează-ne pe WhatsApp