stirifirme.ro incident socant comisarul anpc agresat de proprietarul unui motel din caras severin

Incident Șocant: Comisarul ANPC Agresat de Proprietarul unui Motel din Caraș-Severin

Un incident grav a avut loc recent la un motel din Caraș-Severin, unde un inspector al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Constanța a fost agresat de proprietarul unității după un control. În urma verificărilor, au fost constatate mai multe nereguli, iar motelul a primit amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

Detalii despre Controlul ANPC

Reprezentanții ANPC au efectuat o inspecție la Motelul Camping Silvia din satul Sadova Veche, județul Caraș-Severin. În spațiile de cazare, comisarii ANPC au identificat saltele lipsite de protecție, pereți și tavane cu porțiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafuri pătate, saltele îngălbenite, lipsa plasei anti-insecte și a unui plan de evacuare. Pentru aceste nereguli, motelul a fost sancționat cu o amendă de 3.000 de lei.

Nereguli în Bucătărie și Bar

Controlul a continuat în zona bucătăriei și a barului de zi, unde au fost descoperite produse cu termenul de valabilitate depășit, ustensile neprofesionale, cotlet de porc în proces de recongelare, ceafă și cotlet de porc achiziționate la vrac și descoperite feliate și ambalate în pungi de pâine. De asemenea, s-a constatat că cloramina utilizată avea termenul de valabilitate depășit. În depozitul de veselă au fost găsite excremente de rozătoare. Pentru aceste nereguli, motelul a primit o amendă de 5.000 de lei.

Avertisment pentru Practici Comerciale Incorecte

Echipele de control au observat că unitatea, deși afișa denumirea “Hotel Silva” în exterior, era încadrată în documente ca hostel. Ca urmare, s-a emis un avertisment, sugerând încetarea practicii comerciale incorecte.

Concluzie

Acest incident subliniază importanța respectării standardelor de igienă și siguranță în unitățile de cazare, precum și necesitatea unor controale riguroase din partea autorităților. Agresiunea suferită de inspectorul ANPC reprezintă un act grav, care necesită măsuri adecvate pentru a asigura siguranța personalului implicat în astfel de controale.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Oferte de top la magazinul online. Descoperă produsele la prețuri speciale! Vizitează-ne pentru cele mai bune oferte de astăzi!

Vezi Ofertele