Cat costa gazduirea pe servere dedicate si ce avantaje aduce afacerii tale online ?

Servere Dedicate: Cat costa sa alegi gazduire web pe servere dedicate? Mai putin decat te-ai astepta. Un provider de top de pe piata locala, care promite uptime garantat de 99,9% si suport tehnic real non stop, propune servere dedicate cu pret de la 49 euro lunar.

Exista si servere mult mai complexe, unde costul ajunge la cateva sute de euro lunar, dar chiar si asa, in contextul unui business amplu, se poate considera ca este un cost mic. Cu siguranta afacerea respectiva va avea multe alte costuri mult mai mari, iar gazduirea web, pentru o afacere online, este baza tuturor operatiunilor, poate cea mai importanta resursa de care depinde totul! Chiar si cele mai scumpe tipuri de servere dedicate au de fapt un cost lunar mai mic decat cel generat de un singur angajat, pentru plata salariului sau si a taxelor asociate salariului.

Exista multe detalii care vin in sprijinul alegerii unui server dedicat pentru gazduire web. Vei avea multe sisteme de operare dintre care sa alegi (de exemplu CentOS, Ubuntu, Debian, Windows Server), vei primi IP gratuit cu posibilitatea de a adauga si alte IP-uri dedicate, vei beneficia de conexiune ultra-rapida fara nici un fel de limitare cu privire la viteza sau volumul de trafic.

Providerul care promite solutii premium de hosting inclusiv in privinta serverelor dedicate, majoritatea providerilor, utilizeaza configuratii RAID hardware / software astfel incat informatiile importante sa nu fie niciodata pierdute. Cu ajutorul ultimelor versiuni de cPanel/WHM si Plesk poti sa iti configurezi serverul dupa bunul tau plac.

Magazinele online, proiectele ample de publishing, platformele de video sharing sau care transmit live informatii video, precum si alte proiecte ce presupun resurse considerabile sunt website-uri carora li se recomanda foarte puternic sa aleaga servere dedicate pentru gazduirea web.

Spre deosebire de pachetele clasice de hosting de tip shared, serviciile care se bazeaza pe servere dedicate presupun independenta totala in administrarea resurselor. Altfel spus, stii ca ai 100% din capacitatea serverului, fara sa imparti resursele cu nimeni altcineva.

Cu o astfel de alegere, afacerea ta online va fi mult mai bine protejata si va putea evita problemele de incarcare greoaie a paginilor sau chiar de impiedicare a vizitatorilor sa poata accesa continutul. In zilele noastre, nimic nu este mai frustrant online decat astfel de situatii, iar utilizatorii de servicii web au de unde alege! Altfel spus, daca ceea ce le oferi nu se ridica la nivelul asteptarilor, cu siguranta vor naviga pe alte site-uri si vor genera profit concurentei.

Monitorizare permanentă

Opţional îţi putem monitoriza serverul printr-un sistem propriu dezvoltat de către inginerii noştri. Folosind serviciul de monitorizare vei afla prin E-mail eventualele probleme apărute. Această opţiune este inclusă în pachetul de administrare GOLD.

Uptime mare

Alegând un server dedicat vei beneficia de uptime garantat, astfel îţi vei putea concentra toată atenţia asupra afacerii tale, ştiind că ai investit într-un serviciu cu o infrastructură de cea mai bună calitate în centru de date Tier-3.

Trafic nelimitat

Toate pachetele pentru server dedicat beneficiază de trafic nelimitat, astfel nu vei mai avea stresul că ai putea avea probleme având traficul limitat pentru serverul tău. În plus nu îţi vom limita portul Gbit.

Tichete de reboot gratuite

Serverul tău va beneficia de tichete de reboot gratuite şi instalări sisteme de operare prin intermediul KVM-over-IP.

Suport atunci când ai nevoie

În cadrul centrului de date avem o echipă de ingineri cu experienţă specializaţi în securitatea, monitorizarea reţelei şi suport.

Comenzi si alte informatii pe site-ul Nav Communication