stirifirme.ro brd introduce limite la depunerea de numerar pentru cardurile business

BRD Introduce Limite la Depunerea de Numerar pentru Cardurile Business

Data Implementării: 21 iunie 2024

BRD Groupe Societe Generale a anunțat recent introducerea unor noi limite pentru operațiunile de depunere de numerar efectuate prin cardurile business de debit sau credit la automatele bancare. Aceste măsuri vor intra în vigoare începând cu 21 iunie 2024 și vor afecta toți clienții care utilizează aceste servicii pentru gestionarea numerarului.

Noile Limite pentru Depunerea de Numerar

Conform notificării primite de clienți, noile limite maxime pe zi pentru depunerile de numerar sunt următoarele:

  • Carduri în RON:
    • Număr maxim de tranzacții pe zi: 20
    • Valoare maximă de depunere pe zi: 60.000 RON
  • Carduri în EUR/USD:
    • Număr maxim de tranzacții pe zi: 20
    • Valoare maximă de depunere pe zi: 12.000 EUR/USD

Modificări Aduse Listei de Tarife și Comisioane

Aceste limite noi modifică forma actuală a “Listei de tarife și comisioane în lei și valută” pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate/profesii liberale. Clienții pot consulta lista actualizată de tarife și comisioane pe site-ul BRD, la adresa https://www.brd.ro/tarife-si-comisioane, sau în orice unitate BRD.

Implementare Automată și Opțiunea de Neacceptare

Modificările vor fi implementate automat, fără a fi necesar un acord explicit din partea clienților. În cazul în care un client nu este de acord cu aceste modificări, acesta are posibilitatea de a notifica banca privind neacceptarea lor și încetarea unilaterală a cadrului contractual. Notificarea trebuie să fie efectuată până la data de 20 iunie 2024, fie prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, fie prin solicitare scrisă depusă într-una dintre unitățile teritoriale ale BRD.

Implicațiile pentru Clienți

Noile reguli sunt concepute pentru a optimiza gestionarea numerarului și pentru a asigura un control mai eficient al tranzacțiilor bancare. Totuși, acestea pot reprezenta o provocare pentru afacerile care gestionează volume mari de numerar și care depindeau de flexibilitatea oferită de limitele anterioare. Este important ca toate companiile afectate să își revizuiască procesele financiare și să se asigure că sunt conforme cu noile reguli pentru a evita orice întrerupere a activităților zilnice.

Concluzie

Aceste modificări reflectă angajamentul BRD de a menține standarde ridicate de securitate și eficiență în serviciile lor bancare. Clienții sunt încurajați să se familiarizeze cu noile limite și să ia măsurile necesare pentru a se conforma noilor reglementări. Pentru detalii suplimentare, clienții pot contacta reprezentanții BRD sau vizita site-ul oficial al băncii.


Invităm cititorii să-și exprime opiniile și să distribuie acest articol pe rețelele de socializare pentru a spori conștientizarea acestor schimbări importante.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Știri despre construcții și dezvoltări imobiliare. Află tot ce se întâmplă în domeniul construcțiilor! Vezi știri din construcții și imobiliare!

Citește Acum