stirifirme.ro anunt important pentru clientii bancii transilvania aplicatiile bt vor fi indisponibile temporar

Anunț Important pentru Clienții Băncii Transilvania: Aplicațiile BT vor fi Indisponibile Temporar

Banca Transilvania a anunțat că aplicațiile sale vor fi indisponibile pentru o perioadă temporară, începând cu 30 decembrie, ora 16:00, până pe 2 ianuarie, ora 12:00. Această întrerupere este necesară pentru actualizarea sistemelor informatice ale băncii.

Detalii despre Întreruperea Serviciilor

  • Perioada de Indisponibilitate: Aplicațiile BT Pay, BT24, NeoBT și BT Go nu vor funcționa în intervalul menționat.
  • Operațiuni Afectate: Transferurile între conturile proprii/alte conturi, schimbul valutar și constituirea/desființarea de depozite nu vor putea fi realizate prin nicio aplicație.

Servicii Disponibile

  • Plăți și Retrageri de Numerar: Cardurile fizice și aplicația BT Pay vor funcționa pentru plăți în magazine și online, precum și pentru retrageri de numerar de la bancomat.
  • Verificarea Tranzacțiilor și Setări ale Cardurilor: Utilizatorii BT Pay pot folosi aplicația pentru plata cumpărăturilor, verificarea tranzacțiilor și setări ale cardurilor.

Recomandări pentru Clienți

  • Alimentarea Cardurilor: Banca Transilvania recomandă clienților să se asigure că au bani pe card pentru cumpărăturile din perioada 30 decembrie – 2 ianuarie.
  • Planificarea Tranzacțiilor: Clienții sunt sfătuiți să realizeze plățile necesare înainte de 30 decembrie, ora 16:00.

Programul Unităților Băncii

  • 29 Decembrie: Anumite agenții vor avea program prelungit pentru depunerea de numerar la aparate.
  • 30 Decembrie, 31 Decembrie și 2 Ianuarie: Unitățile din mall-uri vor fi deschise pentru consultanță și preluarea offline a unor solicitări.

Concluzie

Întreruperea temporară a serviciilor online ale Băncii Transilvania este o măsură necesară pentru upgrade-ul sistemelor informatice. Clienții sunt sfătuiți să planifice din timp tranzacțiile și să se pregătească pentru această perioadă de indisponibilitate.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Gazduire web performantă și sigură. Alege soluția ideală pentru site-ul tău! Descoperă cele mai bune oferte de găzduire web!

Vezi Ofertele