Ansambluri rezidențiale din București: prețuri
Ansambluri rezidențiale din București: prețuri

Ansambluri rezidențiale din București: prețuri, review-uri, sfaturi pentru clienți

Bucureștiul este un oraș vibrant și cosmopolit, care oferă o gamă largă de opțiuni de locuințe pentru toate bugetele. Printre cele mai populare opțiuni se numără ansamblurile rezidențiale, care oferă o varietate de avantaje, inclusiv siguranță sporită, facilități comune și acces la servicii și infrastructură.

Prețuri

Prețurile apartamentelor în ansamblurile rezidențiale din București variază în funcție de locație, dimensiunea apartamentului și dotări. În general, prețurile pornesc de la aproximativ 1.500 euro/mp și pot ajunge până la 3.000 euro/mp.

Review-uri

Clienții care au cumpărat apartamente în ansambluri rezidențiale din București sunt în general mulțumiți de achiziție. Printre aspectele pozitive menționate în review-uri se numără:

 • Locația centrală sau accesibilă
 • Confortul și siguranța
 • Domeniile verzi și facilități comune
 • Calitatea construcției și a materialelor

Sfaturi pentru clienți

Atunci când alegeți un ansamblu rezidențial, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

 • Locația: Asigurați-vă că ansamblul este situat într-o zonă care vă convine, din punct de vedere al accesului la servicii, infrastructură și locuri de muncă.
 • Dimensiunea apartamentului: Luați în considerare nevoile dumneavoastră și ale familiei dumneavoastră pentru a alege dimensiunea potrivită a apartamentului.
 • Dotări: Verificați ce facilități comune sunt disponibile în ansamblu, cum ar fi piscina, sala de fitness, grădina, locurile de joacă pentru copii, etc.
 • Calitatea construcției: Faceți o cercetare înainte de a achiziționa un apartament, pentru a vă asigura că este construit cu materiale de calitate și că este realizat de o echipă de profesioniști.

Ansambluri rezidențiale recomandate

Iată câteva dintre cele mai populare ansambluri rezidențiale din București:

 • Ansamblul rezidențial The Bridge: Situat în zona Pipera, The Bridge este un ansamblu modern și elegant, care oferă o varietate de apartamente, de la studiouri la apartamente cu 4 camere.
 • Ansamblul rezidențial Lakeside Apartments: Situat în zona Militari, Lakeside Apartments este un ansamblu rezidențial cu acces la lacul Herăstrău. Ansamblul oferă o varietate de apartamente, de la studiouri la apartamente cu 3 camere.
 • Ansamblul rezidențial The Icon Towers: Situat în zona Floreasca, The Icon Towers este un ansamblu rezidențial de lux, care oferă apartamente cu vedere panoramică asupra orașului.

Acestea sunt doar câteva dintre cele multe ansambluri rezidențiale disponibile în București. Pentru a găsi ansamblul potrivit pentru dumneavoastră, este important să faceți o cercetare și să comparați diferitele opțiuni.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Servicii de administrare imobile eficiente și profesioniste. Gestionăm imobilele tale cu maximă responsabilitate!

Află Mai Multe